Fashion blogs

Een enorme trend in ‘blogwereld’ is het starten van fashion blogs. Afgelopen zomer, in het festivalseizoen, werd er bijvoorbeeld ontzettend veel geblowd over festivalkleding. Dit is misschien wel een van de meest geslaagde festivalseizoenen ooit geweest. Op werkelijk elk festival zat het weer mee, was er wel een BN’er te spotten en stikte het van de leuke outfits.

fashionblogger

Bijna elke fashionista heeft tegenwoordig een eigen fashion blog. Nederland doet meer dan mee in deze trend. Van de tientallen (misschien wel duizendtallen) fashion blogs, zullen we de populairste met jullie delen:
1. Queen of Jetlags: Noor de Groot vliegt de hele wereld over en is eigenlijk altijd onderweg. In 2013 begon ze een blog te starten, ze kwam nota bene op de mooiste plekken én weet aardig wat af van mode. Ze deelt de leukste outfits, mooie bestemmingen en de do’s en dont’s van het reizen.

2. Love-Aesthetics: Ivania begon in 2005 met haar blog Love-Aesthetics, haar blog is snel gegroeid en is nu een website geworden. Naast fashion is er ook veel te vinden over interieur, beauty, moderne plekken en DIY’s. Ivania is erg creatief en heeft oog voor alle mooie dingen: love for aesthetics.

3. Lizzy van der Ligt: begon in 2011 een blog als verzamelplek voor inspiratie. Al snel kreeg haar blog veel lezers en kwam haar persoonlijke stijl steeds meer in het middelpunt te staan. Ze studeert all around styling en heeft in Parijs stage gelopen.

4. Six Feet From The Edge: Debbie haar liefde voor sneakers komt over en duidelijk naar voren op haar blog. Ze heeft een enorme verzameling sneakers, voor elke outfit een paar. Kijk ook voor een enorme verzameling aan sneakers eens op deze site: nieuwesneakers.nl. Naast sneakers blogt ze ook over haar outfits, aankopen en deelt ze haar wishlists.

5. Rasberry & Rouge: achter dit blog zit Rebecca Laurey. Het is een soort ‘personal style diary’, je vindt er fashion, travels en lifestyle. Rasberry & Rouge bestaat nu al zo’n 5 jaar en heeft veel goede dingen teweeg gebracht voor Rebecca, zo heeft ze laatst een tas mogen ontwerpen en was ze namens Nederland het gezicht van Topshop bij Zalando.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.