Foto’s toevoegen aan je blog bericht

Bij het maken van een goed blog bericht, zijn er vele factoren waar je rekening mee moet houden! De tekst moet vloeiend en lopend zijn, de opmaak netjes en hij moet voorzien zijn van een foto. Dit artikel zal vooral gaan over dit laatste, het toevoegen van foto’s aan je blog bericht. Het is bijvoorbeeld handig omĀ een eps bestand maken, zodat je hem makkelijk heen en weer kunt sturen. Foto’s zijn belangrijk in een bericht omdat dit er al snel voor zorgt dat de tekst er aantrekkelijk uitziet.

Relevante foto

Let er ten eerste op dat de foto relevant is. Het zou vanzelfsprekend raar zijn om bij een bericht overĀ mode een foto te plaatsen van meubels (om maar een voorbeeld te noemen). De foto moet dus wel bijdragen aan het onderwerp, hij moet iets toevoegen.

Zelf maken

Vervolgens kun je er voor kiezen om je foto’s zelf te maken. Het is natuurlijk makkelijk om een foto van google te plukken, maar hij is dan niet uniek. Als je zelf je foto’s maakt, echter, wordt je blog een stuk persoonlijker. Dit maakt het leuker voor bezoekers om je blog berichten te lezen! Zoek dan wel naar tips (op google) om een zo mooi mogelijke foto te maken. Wat daarbij komt kijken is een goede camera. Als je een kleine foto wilt kan je iPhone camera al volstaan maar wanneer je een kwalitatieve foto wilt is het belangrijk dat deze met een goede camera is gemaakt. Hierover meer onder het volgende kopje:

Kwaliteit van de foto

Hoe zorg je er nou voor dat de kwaliteit goed is? Bij het zelf maken van een foto is hier een goede camera voor nodig, denk daarbij aan een Nikon camera e.d. Als je de foto van Google haalt, let dan goed op de afmetingen: hoe groter hoe beter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.